Manisa'nın genç futbolcusu Yağmur Sarıca, U15 Kız Milli Takımımızın kampına seçildi.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun Ülker ile birlikte hayata geçirdiği TFF Ülker Geleceğin Yıldız Kızları projesinde U15 Hazırlık Kampı'na katılacak futbolcu adayları belli oldu. U15 Kız Milli Takım futbolcu
Manisa'nın genç futbolcusu Yağmur Sarıca, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Ülker ile birlikte hayata geçirdiği TFF Ülker Geleceğin Yıldız Kızları projesi kapsamında düzenlenen U15 Hazırlık Kampı'na seçildi.
Manisa Anadolu 45 Spor Kulübü'nde forma giyen Yağmur Sarıca, 25-30 Ocak tarihleri arasında TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilecek kampa katılacak.
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, makamında ağırladığı Yağmur Sarıca'yı tebrik etti. Öztürk, "Manisa'da birçok branşta milli takımlarımıza çok önemli sporcular yetiştiriyoruz. Bu yeteneklerden biri de Yağmur Sarıca oldu. Kızımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim" dedi.
Yağmur Sarıca da milli takımda kalıcı olmak için çok çalışacağını belirterek, desteklerinden ötürü Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk'e teşekkür etti.
Yağmur Sarıca, Manisa'da milli takıma seçilen ilk futbolcu oldu.
Yorumlar
Kalan Karakter: