AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Manisa’da TOKİ eliyle yürütülen konut projelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Konut projelerinin yalnızca barınma ihtiyacını karşılamadığını vurgulayan Baybatur, bu süreçte okul, cami, sağlık merkezi ve sosyal donatı alanları ile kentin yaşam altyapısının da güçlendirildiğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yürütülen 500 bin sosyal konutluk yeni proje kapsamında Manisa'ya 7 bin 500 konut daha kazandırılmasının planlandığını belirten Baybatur, yer tespitlerinin tamamlandığını, planlama ve hazırlık süreçlerinin sürdüğünü ifade etti.
Baybatur, söz konusu projede kura süreçlerinin gerçekleştirildiğini ve hak sahipliği işlemlerinin netleşme aşamasında olduğunu belirterek, en kısa sürede yapım sürecine başlanarak vatandaşların yeni konutlarına kavuşmasının hedeflendiğini aktardı.
AK Parti olarak Manisa'da hizmet ve yatırım çalışmalarının kararlılıkla sürdüğünü ifade eden Baybatur, kentin ihtiyaçları doğrultusunda projelerin devam edeceğini kaydetti.
Yorumlar
Kalan Karakter: