Yunusemre Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Muradiye Meydanı’nda bulunan heykelinin çevresinde meydana gelen yıpranma dolayısıyla heykelin çevresini yeniledi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri meydan ve heykel çevresinde hummalı bir çalışma yürüttü. Çalışmaya ilişkin bilgi veren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Muradiye Meydanı’nda bulunan heykelinin çevresi yıpranmıştı. Oluşan hasarı ortadan kaldırmak amacıyla meydanda çalışma yaptık. Bu cennet vatanı bize armağan eden ecdadımıza ve miraslarına şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.
Muradiye meydanı yenilendi
Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Muradiye Meydanı’nda yer alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk heykelinin çevresini düzenledi.
Yayınlanma :
03.10.2023 16:59
Güncelleme :
03.10.2023 16:59
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: