Manisalı esnafın çöp isyanı
Manisa'nın Nişancıpaşa Mahallesi'nde çay ocağı ve çiğ köfte satarak geçimini sağlayan Soner ÇELİK Sokaktaki çöp kokusuna isyan etti.
Yayınlanma :
15.06.2022 12:33
Güncelleme :
17.04.2025 21:40
Manisada çiğ köfte satarak ve çay ocağı işleterek geçimini sağlayan Soner Çelik sokaktaki çöp konteynerlerin çok fazla olup koku yaymasından şikayetçi olduğunu ve çöp kokusundan dolayı müşterilerin kaçtığını bundan dolayı da çiğ köfte tezgahını kaldırdığını ve zarar ettiğini açıkladı.
Öte yandan mekanın olduğu sokakta onlarca çöp konteynerin olması ve çevre sokaktakilerde hiç çöp konteyneri olmaması dikkat çekti.
İşletmeci Soner ÇELİK yetkililerden bu olaya bir çözüm bulunmasını istedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: