Manisa Berberler ve Kuaförler Odası’nın genel kurulunda mevut başkan Adem Şahin, Rahime Ecerbilgiç, Sevcan Alkan ve Ayhan Öci başkanlık için yarıştı. Bedesten’de gerçekleşen genel kurulda divan başkanlığını Manisa Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, başkanvekilliğini ise Mehmet Akgül yaptı. Tansiyonun yüksek olduğu genel kurulda başkan adayları projelerini anlattı. Konuşmaların ardından seçime geçildi. 866 üyeden 531’i oy kullandı. 7 oy geçersiz, 524 oy ise geçerli sayıldı. Adem Şahin, 277 oyla yeniden başkan seçildi. Sevcan Alkan 108 oy alırken, Ayhan Öci 79 oy, Rahime Ecerbilgiç ise 60 oy aldı.
Yeniden başkan seçilen Adem Şahin’in yönetim kurulunda Berin Sevengil, Ayça Tekdal, Mehtap Yüksekdağ, Göksel Azatlı, Refik Horzum, İbrahim Alkan yer aldı.
Manisa’da Berberler Odası Seçimi: Şahin Güven Tazeledi
Manisa Berberler ve Kuaförler Odası genel kurulunda mevcut başkan Adem Şahin, üç rakibini geride bırakarak yeniden başkanlığa seçildi.
Yayınlanma :
19.01.2026 20:07
Güncelleme :
19.01.2026 20:07
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: