Ahmet Emre isminde genç bir çocuk, başkan Nurlu’ya bisiklet binme alanı yapılması talebini iletmek için belediyeyi ziyaret etti. Elindeki dilekçeyle başvuruda bulunan Ahmet Emre, ilçede bisiklet sürebileceği güvenli bir alanın oluşturulmasını istedi.
Başkan Nurlu, genç ziyaretçisinin talebine büyük ilgi gösterdi ve hemen çalışmalara başlayacaklarının müjdesini verdi. Nurlu, “Gençlerimizin spor yapabileceği alanlar yaratmak önceliğimiz. Ahmet Emre'nin bu güzel talebi doğrultusunda, bisiklet alanı projesini en kısa sürede hayata geçireceğiz,” diyerek bu konuda gerekli adımların atılacağını belirtti.
Salihli Belediyesi, bu tür projelerle ilçedeki çocuklar ve gençler için daha güvenli ve eğlenceli yaşam alanları oluşturmaya devam ediyor.
Ahmet Emre’den Başkan Nurlu’ya Bisiklet Alanı Talebi
Bugün Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, önemli bir ziyaretçiyle buluştu.
Yayınlanma :
03.10.2024 15:59
Güncelleme :
03.10.2024 15:59


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: