Yunusemre Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, türkü severleri unutulmaz bir müzik şölenine davet ediyor. “Gönül Türküleri” konseri, 22 Şubat Cumartesi günü saat 20.00’de Millet Çarşısı Etkinlik Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Yunusemre Belediyesi bünyesinde 11 Eylül’de kurulan ve gönüllü koristlerden oluşan koro, şef Mustafa Kılınç yönetiminde ilk konserine çıkacak. Anadolu’nun en sevilen türkülerini seslendirecek olan 39 korist, dinleyicilere keyifli bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.
Başkan Balaban’dan Davet
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, sanatın ve kültürel etkinliklerin önemine vurgu yaparak tüm vatandaşları bu özel geceye davet etti:
“Müzik, ruhun gıdasıdır. Kültür ve sanat etkinliklerimiz aralıksız devam ediyor. Gönüllülerimizden oluşan koromuz büyük bir özveriyle bu konseri hazırladı. Tüm hemşehrilerimizi, türkü dolu bu eşsiz geceye bekliyoruz.”
Konser programında Anadolu’nun iz bırakan, yüreklere dokunan en güzel türkülerinin seslendirileceği belirtildi.
Etkinlik Detayları:
Tarih: 22 Şubat Cumartesi
Saat: 20.00
Yer: Millet Çarşısı Etkinlik Salonu
Türk Halk Müziği severler için kaçırılmayacak bu konser, Yunusemre Belediyesi’nin sanata ve kültüre verdiği desteğin bir yansıması olarak gerçekleştirilecek.
Yorumlar
Kalan Karakter: