Yeniden Refah Partisi Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Baki Çelik, göreve geldiği üç aylık süre içerisinde teşkilatı güçlendirme çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda ilçe teşkilatında yeni isimlerle kadrolar yenilenirken, 19 Mayıs'ta yapılacak olan ilçe kongresi öncesinde önemli bir atama daha gerçekleştirildi.
Yunusemre İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Murat Altun getirildi. İlçe binasında yapılan görevlendirme törenine Yeniden Refah Partisi Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı İlyas Demir ve yönetimi de katılım sağladı. Gençlik Kolları Başkanlığı’na yapılan bu atama, partililer tarafından pasta kesilerek kutlandı.
İlçe Başkanı Mehmet Baki Çelik yaptığı açıklamada, “Gençlik Kolları Başkanım Murat Altun’a yeni görevi hayırlı olsun. Gençliğin dinamizmini ve heyecanını teşkilatımıza yansıtacağına inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum,” ifadelerini kullandı.
Yeniden Refah Partisi Yunusemre Teşkilatı’nda kadrolaşma çalışmalarının devam ettiği, farklı birimlerde de yeni isimlerin görevlendirileceği öğrenildi. Parti yönetimi, yaklaşan kongre sürecinde güçlü ve dinamik bir ekip oluşturma hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: