Akhisar Belediyesi zabıta Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle birlikte ilçemiz genelinde kaldırım işgallerine karşı denetim gerçekleştirdi. Yaya geçişini engelleyen duba, reklam panosu, saksı ve benzeri malzemeler ekipler tarafından kaldırıldı. Denetimlerde hem vatandaşların hem de esnafın duyarlılığına dikkat çekilerek uyarılarda bulunuldu. "Kaldırımlar yayalarındır" sloganıyla yürütülen çalışmalarda, şehir estetiğini bozan ve yaya güvenliğini tehlikeye atan işgallerin önlenmesi hedefleniyor. Akhisar Belediye Başkanı Ekrem Kayserili yaptigi açıklamada, “Kaldırımlar yayalarındır. Lütfen işgal etmeyelim, edenleri de uyaralım. Hemşehrilerimizin güvenliği ve rahat yürüyebilmesi için denetimlerimiz sürecek.” dedi.
Akhisar’da Kaldırım İşgallerine Karşı Sıkı Denetim
Belediye ekipleri, yaya güvenliğini tehlikeye atan kaldırım işgallerine müdahale ederek vatandaşlara “Kaldırımlar yayalarındır” çağrısında bulundu.
Yayınlanma :
21.08.2025 18:40
Güncelleme
: 21.08.2025 18:40


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: