Vatandaşların Kullandığı Yollar Daha Güvenli Hale Getiriliyor
Sosyal belediyecilik anlayışıyla dikkat çeken Yunusemre Belediyesi, sadece yeni projelerle değil, rutin belediyecilik hizmetleriyle de vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı sürdürüyor. İlçenin farklı noktalarında zamanla bozulan yollar, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hızla onarılıyor.
Bu kapsamda ekipler, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi 6236 Sokak’ta parke taşı döşeme çalışmalarını tamamlamak üzere. Çalışmaların ardından bölge sakinleri daha güvenli ve konforlu bir yola kavuşacak.
Başkan Balaban: “Halkımızın Sorunlarını Önceliğimiz Olarak Görüyoruz”
Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, vatandaşların beklenti ve taleplerine hızlı çözümler üretmeye devam ettiklerini belirterek şunları söyledi:
"Halkımızın sorunları bizim önceliğimizdir. İlçemizde yaşayan 270 bin Yunusemrelinin taleplerini dinliyor, sorunlara yerinde çözümler üretiyoruz. 6236 Sokak, bölge halkımızın yoğun olarak kullandığı bir noktaydı. Ekiplerimiz, çeşitli nedenlerle bozulan yolları hızla onarmaya devam ediyor. Uzun yıllardır ihmal edilen bu bölge, yürüttüğümüz çalışmalar sayesinde rahat bir nefes alacak. Parke taşı döşeme çalışmalarımız planlı bir şekilde ilçemizin farklı noktalarında sürecek.”
Başkan Balaban, belediye ekiplerinin planlı bir şekilde ilçenin dört bir yanında yol bakım ve onarım çalışmalarına devam edeceğini de sözlerine ekledi.
Planlı Çalışmalar Devam Edecek
Yunusemre Belediyesi, sadece yol onarımı değil, aynı zamanda altyapı iyileştirme çalışmalarını da sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirlenen program dahilinde ilçenin farklı mahallelerinde bakım ve yenileme çalışmalarına devam edecek.
Bölge sakinleri, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek belediyeye teşekkür etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: