Lidya Garden City Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Emlak Konut Gelişim deplasmanından 43-73 galip ayrıldı. Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor’un Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin (TKBL) 26.haftasındaki rakibi Emlak Konut Gelişim oldu. İstanbul’da oynanan karşılaşmada Manisa’nın tek kadın basketbol takımı, rakibine 30 sayı fark atarak 43-73 yendi. Maçın ilk yarısını 16-25 üstünlükle kapatan kırmızı siyahlılar, farkı 28 sayıya yükselttiği üçüncü çeyreği 57-29 noktaladı. Karşılaşmanın son çeyreğinde de üstünlüğü elden bırakmayan Turgutlu Belediyespor ekibi maçta yüzü gülen taraf oldu. Emlak Konut Gelişim karşısında kazanılan galibiyette Dejah Monet Terrell 27 sayı, 22 ribaund ile maçın yıldızı olarak adını yazdırdı. Nur Sezen Yavuz 15 sayı, 5 asist, Sümeyya Özcan 11 sayı, 3 ribaund, 4 asist, Deniz Üstün 11 sayı, 7 ribaund takımın diğer skorer isimleri oldu. “Galibiyetimizi Tuana kardeşimize armağan ediyoruz” Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü İstemihan Örücü, “Bir deplasman mücadelesinden daha galibiyetle döndük. Sahada bize yakışan performansı gösterdik ve rakibimize kendi evinde 30 sayı fark attık. Geri sayımın başladığı play-off maçlarından önce kazandığımız her karşılaşma motivasyonumuzu daha da artırıyor. Galibiyetimizi geçtiğimiz haftaki Mersin maçında sakatlanan Tuana kardeşimize armağan ediyoruz” şeklinde konuştu. Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Maliz, “Kadın basketbol takımımızı kazandıkları bu galibiyetten dolayı kutluyorum. Maçın en başından itibaren oyuna hakim bir takım izledik. Oyuncularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyor, bir sonraki müsabakalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Manisa’nın Tek Kadın Basketbol Takımı Rakibini Farklı Geçti!
Lidya Garden City Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Emlak Konut Gelişim’i deplasmanda 43-73’lük skorla mağlup ederek büyük bir galibiyete imza attı. Takımın yıldız ismi Dejah Monet Terrell, 27 sayı ve 22 ribaundluk performansıyla öne çıktı. Başantrenör İstemihan Örücü, galibiyeti sakatlanan oyuncuları Tuana’ya armağan ettiklerini belirtti.
Yayınlanma :
17.03.2025 13:53
Güncelleme :
17.03.2025 13:53


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: