Manisa Yunusemre İşitme Engelliler Futbol Takımı, Türkiye İşitme Engelliler 1. Ligi’ne yükselme finalinde Kütahya Dumlupınar’ı 4-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Karşılaşmada tüm golleri atan kaptan Ali Bayram, takımını zaferle 1. Lig’e taşıdı. Maç sonrası futbolcular ve teknik heyet büyük coşku yaşadı.
Başkan Bilal Cansu’dan Teşekkür Mesajı
Manisa Yunusemre İşitme Engelliler Kulübü Başkanı Bilal Cansu, şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Denizli’de oynanan final maçında rakibimizi 4-0 mağlup ederek büyük bir başarıya imza attık. Bu süreçte ulaşım desteği sağlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ferdi Zeyrek’e ve takımımıza kahvaltı ile uğurlayıp şampiyonluk sonrası yemek organizasyonu düzenleyen Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Semih Balaban’a teşekkür ederiz. Destekleri kupa ile taçlandırmanın gururunu yaşıyoruz.”
Manisa temsilcisi, Türkiye İşitme Engelliler 1. Ligi’nde mücadele edecek ve yeni sezonda başarılarına bir yenisini eklemeyi hedefleyecek.
Yorumlar
Kalan Karakter: