Manisa Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla başlattığı Halk Ekmek projesini genişletmeye devam ediyor. Yunusemre ve Şehzadeler’de 30 büfeyle başlayan proje, Sarıgöl’de açılan üç yeni Halk Ekmek büfesiyle büyümeye devam ediyor. Açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Denizli Buldan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak, Denizli Güney Belediye Başkanı Mehmet Ali Eraydın, Uşak Eşme Yeleğen Beldesi Belediye Başkanı Ecevit Emir, belediye bürokratları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Halk Ekmek Büfeleri Manisa Genelinde Yaygınlaşıyor
Açılışta konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, sosyal belediyeciliğin tüm ilçelere yayılması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, Halk Ekmek, Kent Lokantası ve Halk Mandıra gibi projelerin Manisa’nın farklı bölgelerinde hizmete sunulacağını vurguladı.
Başkan Zeyrek, ekonomik zorlukların vatandaşlar üzerindeki etkisini hafifletmek için projeler ürettiklerini belirterek, “Halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Manisa, sosyal belediyeciliğin öncü şehirlerinden biri olacak” dedi.
Hem Borç Ödeniyor Hem Hizmet Devam Ediyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin devraldığı 2,4 milyar TL borca rağmen sosyal hizmetleri artırmaya devam ettiğini ifade eden Zeyrek, “Her ay 100 milyon TL borç ödüyoruz ama sosyal belediyecilikten de taviz vermiyoruz” dedi.
Sarıgöl’de Halk Ekmek Büfeleri Açıldı
Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in destekleriyle ilçede önemli projelerin hayata geçirildiğini belirterek, “Sarıgöl’ün ihtiyacı olan hizmetler bir bir geliyor. Halk Ekmek, vatandaşlarımız için büyük bir destek olacak” dedi.
Konuşmaların ardından Halk Ekmek büfelerinin açılışı kurdele kesimiyle gerçekleştirildi. Sarıgöllü vatandaşlar, uygun fiyatlı ve sağlıklı ekmek temin etmenin bütçelerine katkı sağlayacağını belirterek Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Anahtar Kelimeler:
Sarıgöl Halk Ekmek, Manisa Büyükşehir Belediyesi projeleri, Ferdi Zeyrek Halk Ekmek, sosyal belediyecilik Manisa,
Sosyal Medya Hashtagleri:
#ManisaBüyükşehir #HalkEkmek #SosyalBelediyecilik #Sarıgöl #EkonomikEkmek #FerdiZeyrek
Bu şekilde haber SEO uyumlu, akıcı ve sosyal medya için optimize edilmiş hale getirildi. Eklemek veya değiştirmek istediğin bir şey var mı?
Yorumlar
Kalan Karakter: