Manisa’nın Yunusemre ilçesinde eğitim alanında yürüttüğü çalışmalarla öne çıkan Hafsa Sultan Ortaokulu, eTwinning projeleriyle elde ettiği başarıyla dikkat çekti. Okul bünyesinde görev yapan öğretmenler ve idarecilerden oluşan ekip, yıl boyunca sürdürdükleri proje çalışmalarıyla düzenlenen törende ödüle layık görüldü.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen törende ödüller, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli tarafından takdim edildi. Öğretmenlerin özverili çalışmaları sonucu elde edilen bu başarı, okulun eğitimde yenilikçi yaklaşımını bir kez daha gözler önüne serdi.

Hafsa Sultan Ortaokulu, eTwinning projeleri kapsamında öğrencilerin hem akademik hem de sosyal gelişimlerine katkı sunmayı hedefliyor. Proje tabanlı eğitim anlayışıyla yürütülen çalışmalar, öğrencilerin farklı bakış açıları kazanmasına, dijital becerilerini geliştirmesine ve uluslararası düzeyde iş birliği deneyimi elde etmesine olanak sağlıyor.
Projelerde aktif rol alan öğretmenler, elde ettikleri ödüllerin kendileri için önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti. Eğitim sürecinde öğrencilerin daha donanımlı bireyler olarak yetişmesi için çalıştıklarını belirten öğretmenler, bu tür projelerin eğitim kalitesini artırdığını vurguladı.
Ödül alan isimler arasında Okul Müdürü Şaban Muslu, Müdür Yardımcısı ve İngilizce Öğretmeni Habibe Yılmaz Göz, İngilizce öğretmenleri Demet Kosun ve Esra Duru Çetin, Fen Bilimleri Öğretmeni Feray Döğdü, Matematik Öğretmeni Gülsen Akın Dilek ile Türkçe Öğretmeni Esra İnceoğlu yer aldı.
Okul yönetimi, eTwinning alanında elde edilen bu başarının sadece bir başlangıç olduğunu belirterek, ilerleyen süreçte daha kapsamlı projelerle eğitim faaliyetlerine devam edeceklerini ifade etti. Hafsa Sultan Ortaokulu’nun bu başarısı, Manisa’da eğitim kalitesinin yükselmesine katkı sağlayan önemli bir gelişme olarak değerlendirildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: