Yunusemre Belediyesi, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Voleybol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Voleybol Turnuvası'nda kupalar sahiplerini buldu. Yıldız Kızlar kategorisinde Atatürk Spor Salonu'nda oynanan final maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 yenen Yunusemre Belediyespor, Cumhuriyet Kupası'nın şampiyonu olmayı başardı. Büyük heyecana ve mücadeleye sahne olan turnuvada Turgutlu Belediyespor da üçüncü oldu. Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve katılım sertifikalarını Yunusemre Belediyespor Başkanı Bülent Kanik, kulüp yöneticileri İsmail Aydın, Oktay Doğan, Özgür Çapan, Manisa Büyükşehir Belediyespor Genel Müdürü Alparslan Kaya ve Voleybol İl Temsilcisi Güliz Onater takdim etti.
FİLEDE CUMHURİYET KUPASI ŞAMPİYONU YUNUSEMRE
Yunusemre Belediyespor Yıldız Kız Voleybol Takımı, Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Voleybol Turnuvası'nda şampiyon oldu.
Yayınlanma :
31.10.2024 11:24
Güncelleme :
31.10.2024 11:24
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: