Global çapta ABD Doları haftaya hafif de olsa değer kaybıyla başladı. EURUSD paritesi 1.1620’den 1.1670 seviyelerine kadar yükseldi. Ancak dört saatlik grafikte de görüleceği üzere ardı ardına düşüşler ile birlikte RSI’da oluşan pozitif uyumsuzluk, fiyat hareketlerinin 1.1620 desteği üzerinde yataylaşmasına ve ara ara tepki vermesine sebep oluyor.
Olası tepkilerde 1.1675 seviyesi üzerindeki mum kapanışları olursa 1.1715 gibi seviyeler gündeme gelebilir.
1.1675’in altında yeni satışlarda ise 1.1620 bölgesi ana destek olmakla birlikte bu seviyenin altında dolar lehine hareketler güçlenebilir.
Destekler: 1.1655 – 1.1620 – 1.1590
Dirençler: 1.1675 – 1.1700/1.1715 – 1.1770
İkon Menkul
Hibya Haber Ajansı
EURUSD – 1.1675 seviyesine hafif tepki
Global çapta ABD Doları haftaya hafif de olsa değer kaybıyla başladı. (İkon Menkul)
Yayınlanma :
28.09.2020 17:00
Güncelleme :
28.09.2020 17:00


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: