BAHÇELER’DE ESKİYEN KANALİZASYON HATTI YENİLENDİ
MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı Bahçeler Mahallesi’nde kullanım ömrünü tamamlayan kanalizasyon hattında başlattığı yenileme çalışmasını tamamladı.
Yayınlanma :
14.09.2018 12:50
Güncelleme :
14.09.2018 12:50


“MASKİ, derdimize derman oldu”
Mahalle Muhtarı Mustafa Ersöz, “Kanalizasyon hattımız epey yıpranmıştı ve çok sık arızalara neden oluyordu. Mahallemizde ağır kokular oluşmaya başlamıştı. Sağolsun MASKİ yetkilileri bu sıkıntımıza el atarak hattımızı yeniledi. Yapılan bu çalışma derdimize derman oldu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, selamlarımızı iletiriz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: