AK Parti Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, Manisa’da gerçekleştirdiği programlarla hem kadınların güçlenmesine yönelik çalışmalara destek verdi hem de bir ailenin sevinçli gününe ortak oldu.
Günün ilk durağında Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Manisa İl Temsilciliğini ziyaret eden Arınç, burada dernek yönetimi, kurs eğitmenleri ve kursiyerlerle bir araya geldi. KADEM’in kadınların sosyal, kültürel ve ekonomik hayatta daha fazla yer almasını sağlamak için yürüttüğü projeler hakkında bilgi alan Arınç, yapılan çalışmaları takdirle karşıladığını ifade etti.
Kadının toplumdaki rolünün güçlenmesinin, toplumsal kalkınma için vazgeçilmez olduğuna vurgu yapan Arınç, şu açıklamada bulundu:
“Kadın güçlenirse aile güçlenir, aile güçlenirse toplum da güçlenir. KADEM’in bu vizyonla attığı her adım, toplumsal dayanışma ve ilerleme adına büyük bir kazanımdır.”
Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişi ve samimi bir sohbet ortamında devam etti.
Milletvekili Arınç, KADEM ziyaretinin ardından Manisa’nın sevilen ailelerinden Sürgit ailesinin evladı Hızır Ali için düzenlenen sünnet mevlidine katıldı. Mevlid programında vatandaşlarla bir araya gelen Arınç, ailenin sevincine ortak olarak iyi dileklerini iletti.
Programın ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Arınç, şu ifadelere yer verdi:
“Bugü
Yorumlar
Kalan Karakter: