15 Hemşeri Derneği İftar Yemeğinde Buluştu
Manisa’da 15 hemşeri derneğinden oluşan ve en büyük sivil toplum kuruluşu olan Manisa Hemşeri Kültürleri Dayanışma Derneği, iftar yemeği verdi. Şehzadeler Belediyesi’nin desteğiyle tarihi Kurşunluhan’da 750 kişilik geniş iftar sofrası kuruldu.
Yayınlanma :
24.04.2022 13:48
Güncelleme :
24.04.2022 13:48


Yemek duasını Şehzadeler İlçe Müftüsü tarafından okundu. Manisa Hemşeri Kültürleri Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ragıp Güneş, iftara katılan herkese teşekkür etti. Güneş, “Hemşeri Kültürleri Dayanışma Derneğimiz 15 kıymetli hemşeri derneğinden oluşuyor. Manisa’nın en büyük sivil toplum kuruluşudur. İslamiyet ve Ramazan ayı hakkaniyeti, samimiyet, güzelliği, adaleti bu millete ve dünyaya anlatan en güzel kutsal bir aydır. Ramazan ayınızı ve iftar yemeğinizi tebrik ediyorum” dedi.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Yurdumuzun dört bir yanından güzel şehrimize gelmiş şehrimizin değerlerine değer katan aziz hemşerilerimizi hürmetle, saygıyla selamlıyorum. Bu güzel iftar programı için Manisa Hemşeri Kültürleri Dayanışma Derneği Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Rabbim Kadir gecesine ulaştırmayı nasip etsin. Rabbim Ramazan Bayramına kavuşturmayı hepimize nasip etsin. Tüm İslam alemi ile birlikte bu güzel günler hürmetine birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun. Nice güzel vesilelerle bir araya gelelim. Farklılıklarımız bizim zenginliğimiz. Anadolu’nun birçok yanında farklı kültürler var, güzellikler var. Hemşeri derneklerimizle birlikte Manisa’da bunları koruyoruz ve yaşatıyoruz. Şehrimizin kültür hayatını katkıda bulunmuş oluyoruz. Yeter ki biz farklılıklarımızı bir zenginlik olarak kabul edelim, saygı duyalım. O zaman her şey daha güzel olacaktır. Biz her daim sizin yanınızdayız” diye konuştu.
Manisa Hemşeri Kültürleri Dayanışma Derneği bünyesinde Ahlatlılar Derneği, Afyonlular Derneği, Ardahanlılar Derneği, Azerbaycanlılar Derneği, Balıkesirliler Derneği, Bitlisliler Derneği, Çerkezler Derneği, Çukurovalılar Derneği, Elazığlılar Derneği, Gördesliler Derneği, Kağızman Köyleri Derneği, Makedonyalılar Derneği, Malatyalılar Birlik Derneği, Malatyalılar Derneği, Yuntdağlılar Derneği yer alıyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: